cg horses

cg horses

Bomproef paard
(stresshanteringspakket)

boek nu

Wil je dat jij en je paard wat zelfverzekerder worden zodat buitenrijden, op wedstrijd gaan en de dagelijkse gang van zaken wat makkelijker en zonder (veel) spanning verlopen? Dan is dit pakket iets voor jou! Van te voren bespreken we de verwachtingen en kijken we hoe je paard leert en met zijn spanning omgaat. Aan de hand daarvan maken we een trainingsplan waarbij we je paard leren met zijn spanning om te gaan en hoe je als eigenaar daar bij kan helpen. Dit trainen we eerst in een veilige en controleerbare omgeving, waarna we de echte uitdaging opzoeken. Bij het trainen trainen we patroontjes in waar jij en je paard in spannende situaties op terug kunnen vallen.

In 5 sessies gaan we aan de slag. CG Horses traint eerst je paard, daarna wordt je meegenomen in het proces en leer je zelf de technieken.

Dit kan zowel op je eigen locatie als intern.

Training op locatie:

Pakket "bomproef paard", 5x sessie op locatie €235,- excl. reiskosten €0.23 per km vanaf Diemen

Wil je liever een losse les boeken? Tarief voor gedragstraining, sessie op locatie/hulp/les aan huis: €50,- per sessie (45-60 min), excl. reiskosten €0.23 per km vanaf Diemen

Training in volpension:

Je paard of pony in volpension in training, €200,- per week. Inclusief verzorging, training, stalling, ruwvoer en basis brok, weidegang in het weideseizoen.

Je kan dus ook kiezen voor een intensieve week/weken intern samen met je paard. (excl. overnachting voor de eigenaar)

boek nu

review

(Clinic bij De Doordravers met collega Ellen den Braber)

Hoe heb je de clinic ervaren?

"Heel leuk en leerzaam. De leden van onze verenging waren erg enthousiast over de activiteit. Charlotte en Ellen gingen goed in op onze vragen en geven duidelijke uitleg. We hebben met verschillende paarden kunnen werken, wat erg leuk was."

Voldeed de activiteit aan de verwachtingen?

"De activiteit heeft onze verwachtingen overtroffen. Met zowel loswerken als de obstakeltraining hebben we heel veel goede uitleg en handvaten gekregen. Er was veel materiaal meegenomen om van de obstakeltraining een succes te maken. We hebben meer gedaan dan verwacht. Doordat alles zo fijn verliep durfden we het ook aan om met ons nieuwste, nog wat onwennige, paard te werken. Dit gaf ons leuke nieuwe inzichten en veel vertrouwen."